Transport i kufomave me Veturë

Funerali Elezi ofron shumë shërbime duke përfshirë edhe Transportin e kufomave me Veturë. Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe. Ne në Funerali-Elezi kryejm transportin e kufomës me makina/vetura speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Transport i kufomave me Aeroplan

Funerali Elezi ofronë shumë shërbime duke përfshirë edhe Transportin e kufomave me Aeroplan. Humbja e jetës të së afërmëve është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që tepër përkeqësohet nga çështjet e transportit të kufomave për në atdhe. Ne në Funerali-Elezi kryejm Transportin ajror të kufomave (me aeroplan), dhe nëpërmjet agjensive më të besuara me destinacion vendlindjen e të ndjerit.

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekad ju ofronë  këto Shërbime:

• Bartja e Kufomave

Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.

• Rregullimi i Dokumentacionit

Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.

• Organizim të Ritualeve

Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmëorganizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e tëndjerit)!

• Sipas porosisë

Ne poashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë.

24 Orë në sherbimin tuaj!

Shërbimet tona lehtësojnë Pikëllimin dhe Brengat tuaja!

Ne Ju Faleminderojmë për besimin dhe përkrahjen tuaj, për punën tonë.