FUNERALI ELEZI

MIRËSEVINI NE FAQEN ZYRËTARE TE
NDËRRMARRJES SË VARRIMEVE “FUNERALI ELEZI”
TRANSPORT KUFOMASH

+491741006637Shkarko AUTORIZIMIN

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit!
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

2500+

Aktivitet të Funeraleve të realizuara me Sukse!

90+

Qytet/Vënde ku ne bëjmë bartjen e Kufomave!

100%

Klient të kënaqur me punen tonë!

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekad ju ofronë këto Shërbime

BARTJA E KUFOMAVE

Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.

RREGULLIMI I DOKUMENTACIONIT

Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e tëndjerit brenda 24 Orëve.

ORGANIZIM TË RITUALEVE

Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

SIPAS POROSISË

Ne poashtu ofrojmë edhe Modele te Arkivoleve sipas Porosisë tuaj.

24/7 n’Dispozicion

Ne ju ofrojmë Shërbim 24 Orë në 7 ditë të javes!

Transport i kufomave me Veturë

Funerali Elezi ofron shumë shërbime duke përfshirë edhe Transportin e kufomave me Veturë. Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe. Ne në Funerali-Elezi kryejm transportin e kufomës me makina/vetura speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Transport i kufomave me Aeroplan

Funerali Elezi ofronë shumë shërbime duke përfshirë edhe Transportin e kufomave me Aeroplan. Humbja e jetës të së afërmëve është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që tepër përkeqësohet nga çështjet e transportit të kufomave për në atdhe. Ne në Funerali-Elezi kryejm Transportin ajror të kufomave (me aeroplan), dhe nëpërmjet agjensive më të besuara me destinacion vendlindjen e të ndjerit.

Bartja e Kufomave për në Atëdhe bëhet nga të gjitha vendet e Evropës si:

Gjermania, Zvicerra, Austria, Sllovenia, Luksemburgu, Holanda, Belgjika, Franca, Italia, Norvegjia, Danimarka, Suedia etj.

Shërbimet tona lehtësojnë Pikëllimin dhe Brengat tuaja!

Ne Ju Faleminderojmë për besimin dhe përkrahjen tuaj, për punën tonë.

Rreth Kompanisë Funerali-Elezi

Kompania “Funerali Elezi” me seli në Düsseldorf të Gjermanisë, ju ofron shërbimin e bartjes/transportit të kufomave si dhe ndihmon/kryen gjitha procedurat përkatëse administrative/ligjore nga vendet europjane si Gjermania, Zvicra, Austria, Slovenia, Luksemburgu, Hollanda, Belgjika Franca, Italia, Suedia, Norvegjia dhe Danimarka, për në atdhe, si në Kosovë, Shqipëri, Preshevë/Kosovë Lindore dhe Maqedoni.

Humbja e jetës të së afërmëve është një përvojë tronditëse e veçanërisht kur ndodh një vdekje në një vend të huaj. Për tëju dalur krah gjatë këtyre rasteve të rënda që përkeqësohet edhe nga mungesa e transportit dhe shërbimeve administative/ligjore, personeli profesional i kompanisë tone në krye me z.Elezi kryejnë këto shërbime në mënyrë të shpejtë dhe me korrektësi të jashtzakonshme.

“Funerali Elezi” është kompani me përvojë shumë vjeçare që bën bartjen/transportin e kufomave për në atdhe. Transporti i kufomave bëhet me makina moderne të specijalizuara për këtë shërbim, si dhe me transport ajror/aeroplan. Gjithashtu, kompania jonë kryen shërbimet administrative si: rregullim të dokumentacionit përkatës pë transferim/ri-atdhesim të kufomës, porositje të arkivoleve si dhe organizim të ritualeve fetare sipas kërkesës.

Ne përpiqemi të ofrojmë një shërbim që do t’ju ndihmonte në të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me riatdhesimin ndërkombëtar, duke e mbajtur koston financiare në një minimum gjatë një kohe tashmë të vështirë për familjen.

Personeli ynë profesional mund t’ju ofrojë ndihmë dhe këshilla për çdo çështje që ka të bëjë me transportin ndërkombëtar të të dashurit tuaj të vdekur. Ne mund të kujdesemi për çdo çështje administrative, ligjore dhe logjistike që mund t’ju pengojnë për sjelljen e të ndjerit në vendin e tyre të pushimit përfundimtar si dhe mund të organizojmë edhe ceremonitë e varrimit.

“Funerali Elezi” ka konsideratë ndaj të gjitha feve, kombësive dhe mund të bëjë marrëveshje që do t’i përshtaten nevojave tuaja.
Kompania “Funerali Elezi” gjithmonë në shërbimin për të ngushlluar dhe ofruar dinjitet lotëve tuaj.

Modele te Arkivoleve

Gjithmonë në shërbimin tuaj

Në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj, na lejoni që të jemi pranë jush!
Dhashte zoti qe kurre te mos keni nevoj per ne, por ne do të jemi 24 orë në shërbimin tuaj.

Nr.Kujdestar: +49 174 100 66 37

Kompania jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe staf profesionalë ku 24 orë është në shërbimin tuaj.

Nr.Kujdestar: +49 174 100 66 37

Lindja dhe vdekja. Jeta është njv liber, kopertinat e të ciles janë lindja dhe vdekja!

24 orë në shërbimin tuaj. Nr.Kujdestar: +49 174 100 66 37

Si duhet të veproni në rast Vdekjeje të Antarit të Familjes?

Rekomandimet se si te veproni ne rastin e vdekjes se antarit…

Transporti i Kufomave nga Norvegjia

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në realizimin…

Transporti i Kufomave nga Luksemburgu

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në…

Transporti i Kufomave nga Zvicerra

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në realizimin…

Transporti i Kufomave nga Italia

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në…

Transporti i Kufomave nga Franca

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në…

Transporti i Kufomave nga Danimarka

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në…

Transporti i Kufomave nga Belgjika

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në…

Stafi

Pronari i Kompanisë – z. AVNI ELEZI

Na Kontaktoni

Shpresojmë që do të kemi sukses në bashkëpunimin me kompaninë tonë në kryerjen e shërbimeve për ju!

Maintalstraße 1, 96247 Michelau in Oberfranken, Deutschland

8970 Schladming – Österreich

Mobil: +49 1741006637

Büro: +49 95746544635

+49 9574 654 46 34

E-Mail: avnielezi@live.de

www.funerali-elezi.eu