Skip to content Skip to footer

“Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit!

Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Na lejoni gjithëashtu t’iu marrim Brengat e Juaja. Tel. +49 1741006637

Bartja e Kufomave për në Atdhe bëhet nga të gjitha vendet e Evropës si: • Gjermania • Zvicërra • Austria • Sllovenia • Luksemburgu • Holanda • Belgjika • Franca • Italia • Norvegjia • Danimarka • Suedia etj.

24 Orë në sherbimin tuaj. Tel. +49 1741006637”

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637