• +49 174 100 66 37 Nr. Kujdestar
  24 orë në shërbimin tuaj
  DHASHTE ZOTI QE KURRE TE MOS KENI NEVOJ PER NE!

  Por në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj, na lejoni që të jemi pranë jush!

 • +49 174 100 66 37 Nr. Kujdestar
  24 orë në shërbimin tuaj
  KOMPANIA JONË

  ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe Staf profesional…

 • +49 174 100 66 37 Nr. Kujdestar
  24 orë në shërbimin tuaj
  LINDJA DHE VDEKJA

  Jeta është një liber, kopertinat e të ciles janë Lindja dhe Vdekja!

Mirë se vini në faqen zyrëtare të ndërrmarrjes së varrimeve ‘Funerali’

RRETH KOMPANISË

Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit!
Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet
më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

NE JU OFROJMË KETO SHËRBIME

 • BARTJA E KUFOMAVE

  Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.

 • RREGULLIMI I DOKUMENTACIONIT

  Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.

 • ORGANIZIM TË RITUALEVE

  Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

 • SIPAS POROSISË

  Ne poashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë.

Na Kontaktoni

Shpresojmë që do të kemi sukses në bashkëpunimin me kompaninë tonë në kryerjen e sherbimeve për ju!

Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

 Obere Klaus 278, 8970 Schladming – Österreich

Mobil: +49 1741006637

Büro: +49 95746544635

+49 9574 654 46 34

E-Mail: avnielezi@live.de

www.funerali-elezi.eu

Copyright © funerali-elezi.eu | All right reserved.

Transport i Kufomave, transport kufomav, transport kufomash, gjenaze, Hoxhe, kompani per kufoma, kompani per bartjen e kufomave nga evropa, bartje kufomash, bartja e kufomave nga evropa, transport kufomash nga Diaspora, bartje e xhenaze nga evropa per ne vendlindje, vorrimet, funeralet, ritualet fetare, vorrimet tradicionale, larje e kufomave ne Diaspore, Xhamia, Transporti Kufomave, Transporti kufomave, transport nga gjermania ne kosove, Transport Kufomave, Transport Kufomav, transport kufomav, transport kufomash nga Diaspora, transport kufomash nga diaspora, transport kufomash, Transport i Kufomave, transport i kufomave, ritualet fetare, Pikellimi, ngushllimet, Ngushllime, ngushllime, Loti, larje e kufomave ne Diaspore, larje e kufomave ne diaspore, Kufomave, Kosovo überführung, Kosovo bestattung überführung, Kosovo bestattung, kompani per kufoma, kompani per bartjen e kufomave nga evropa, Hoxhe, hoxhe, gjenaze, gjamia, funeralet, bestattung überführung für Kosovo, bestattung überführung für Ausland, bestattung überführung für Albanische Leute, bestattung überführung, bartje kufomave nga zvicerra, bartje kufomave nga Suedia, bartje kufomave nga suedia, bartje kufomave nga Slovenija, bartje kufomave nga norvegjija, bartje kufomave nga Norvegjia, bartje kufomave nga Luxemburgu, bartje kufomave nga Italia, bartje kufomave nga italia, bartje kufomave nga Holanda, bartje kufomave nga gjermania, bartje kufomave nga Franca, bartje kufomave nga Danimarka, bartje kufomave nga Belgjika, bartje kufomave nga austria, bartje kufomash ne kosove, bartje kufomash, bartje e xhenazeve nga evropa per ne vendlindje, bartje e xhenaze nga evropa per ne vendlindje, bartje e kufomave per ne shqiperi, bartje e kufomave per ne mal te zi, bartja kufomave per ne vendlindje, bartja e kufomave per ne maqedoni, bartja e kufomave per ne Kosove, bartja e kufomave nga zvicerra, bartja e kufomave nga Suedia, bartja e kufomave nga suedia, bartja e kufomave nga Slovenija, bartja e kufomave nga norvegjija, bartja e kufomave nga Norvegjia, bartja e kufomave nga Luxemburgu, bartja e kufomave nga Italia, bartja e kufomave nga italia, bartja e kufomave nga Holanda, bartja e kufomave nga gjermania, bartja e kufomave nga Franca, bartja e kufomave nga evropa, bartja e kufomave nga Danimarka, bartja e kufomave nga Belgjika, bartja e kufomave nga austria, bartja e kufomave, Albanische bestattung überführung