Transporti i Kufomes për në Preshevë Medvegjë Bujanoc

Kompania jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe ka një Staf profesional.

Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxhë shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë. Prvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Kontakti: +491741006637

Këshillimet mundë bëhen përmes Telefonit, me Shkrim apo personalisht të vini tek zyret tona!

Transporti i Kufomes për në vendin e Origjines – Funerali-Elezi  do të kujdeset për përgatitjen e të gjihta formaliteteve gjatë procesit të Bartjes se Kufomes!

Na Kontaktioni Nr.Tel: +491741006637

Prandaj, nuk keni pse të shqetësoheni se si duhet vepruar apo se cilat rrugë ligjore duhet ndjekur për të realizuar procesin e bartjes së kufomes deri tek vendlindja. Ne jemi ekspert të kesaj fushe dhe jemi të specializuar në organizimin e ceshtjeve të ketilla. Andj ju Rekomandoj që të na kontaktoni sipas mundesive me Telefon apo Fizikisht duke ardhur vetë personi tek zyrte tona. Dhe po sa ta marrim konfirmimin tuaj ne do të ndjekim rregullat ligjore dhe te gjitha angashimet-procedurat e nevojshme të organizimit dhe transportit të kufomës për në vendin e origjines? Do të veprojmë në kohën e duhur dhe ju sigurojmë bashkëatedhetarëve tanë nga Diaspora se do të kryjem punët më përgjegjësi të lartë deri në përfundim të procesit!

Duke pasur parasysh eksperiencën tonë shumë vjeçare dhe stafin perofesional në kryerjen e këtyre shërbimeve me përkushtim të plotë dhe vendosimerinë ne kujdesemi – perkushtohemi maksimalisht për të gjitha kërkesat tuaja lidhur me dokumentacionin dhe aktivitetet tjera të cilat nevoiten për përfundimin e procesit të transportit të të ndierit.


Na lejoni gjithëashtu tiu marrim Brengat e Juaja – Bartja e Kufomave nga vendet Europiane për në Atëdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotsisht me ajrë të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës për transferimin e Kufomës, porositjen e Arkivoleve sipas kërkesës si dhe Ritualet Fetare.

Transport i kufomave me Veturë – Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse, e veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe. Ne në kompaninë tonë e kryejm transportin e kufomës me makina/vetura speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Transport i kufomave me Aeroplan – Funerali-Elezi ofronë shumë shërbime duke përfshirë edhe Transportin e kufomave me Aeroplan. Transporti ajror i kufomave eshte i shpejt dhe mundeson që proceset për bartjen e kufomes deri ne vendilindje të tekryen në afatshmerinë sa më të shkurter.


Ne ju ofrojmë këto shërbime

Transporti – Bartja e Kufomave – bëhet me Autoveturë ose Aeroplan në mënyrë të shpejt, të sigurt dhe korrekt deri në vendin e varrimit.

Rregullimi i Dokumentacionit – Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit (Transport i Kufomes) brenda 24 Orëve.

Organizimi i Ritualeve – Ndërsa sipas kërkesës tuaj Ne bëjmë organizimet Rituale (Fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Sipas Porosisë – Ne poashtu ofrojmë edhe modele te ndryshme të Arkivole sipas Porosisë.