Kompania Jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxhë shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë.

Prvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj.

Na lejoni gjithëashtu tiu marrim Brengat e Juaja.

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atëdhe si (Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotsisht me ajrë të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës për transferimin e Kufomës, porositjen e Arkivoleve sipas kërkesës si dhe Ritualet Fetare.

Bartja e Kufomave për në Atëdhe bëhet nga të gjitha vendet e Evropës si:

Gjermania
Zvicerra
Austria
Sllovenia
Luksemburgu
Holanda
Belgjika
Franca
Italia
Norvegjia
Danimarka
Suedia etj.

24 Orë në shërbimin tuaj.