Funerali Elezi ofron shume servise duke përfshirë edhe transport kufomash me veture. Humbja e jetës së të afërmit është një përvojë tronditëse dhe veçanërisht kur kjo vdekje ndodh në një vend të huaj, e që përkeqësohet nga çështja e transportit të kufomës për në atdhe. Ne në Funerali-Elezi kryejm transportin e kufomës me makina/vetura speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.