Funerali Elezi ofron shume servise duke përfshirë edhe transport kufomash me aeroplan. Humbja e jetës të së afërmëve është një përvojë tronditëse e veçanërisht kur ndodh një vdekje në një vend të huaj, e që tepër përkeqësohet nga çështjet e transportit të kufomave për në atdhe. Ne në Funerali-Elezi kryejm transport ajror kufomash (me aeroplan), dhe nëpërmjet agjensive më të besuara me destinacion vendlindjen e të ndjerit.