Entries by Fun@Elezi@eu

Transporti i Kufomes për në Preshevë Medvegjë Bujanoc

Kompania jonë ka një përvojë mbi 15 vjeçare dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxhë shumë Klientave të cilët janë shumë të knaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë. Prvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet […]

Transporti i Kufomes për në Maqedoni

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të lartë realizon transportin e kufomes, ndihmes në rregullimin e dokumentacionit, si dhe mbeshtetje tjera në rast nevoje. Ne jemi në dispozicionin tuaj 24/7 çdo ditë, në të gjitha […]

Transporti i Kufomes për në Malin e Zi

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të lartë realizon transportin e kufomes, ndihmes në rregullimin e dokumentacionit, si dhe mbeshtetje tjera në rast nevoje. Ne jemi në dispozicionin tuaj 24/7 çdo ditë, në të gjitha […]

Transporti i Kufomes për në Kosovë

Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të lartë realizon transportin e kufomes, ndihmes në rregullimin e dokumentacionit, si dhe mbeshtetje tjera në rast nevoje. Ne jemi në dispozicionin tuaj 24/7 çdo ditë, në të gjitha […]

Transporti i Kufomave nga Gjermania

Zvicerra Kompania jonë Funerali-Elezi është e perkushtuar në realizimin 100% të të gjitha proceseve prej kur familja lajmron kompanin per rastin e vdekjes. Ku më përkushtim dhe përgjegjësi të lartë realizon transportin e kufomes, ndihmes në rregullimin e dokumentacionit, si dhe mbeshtetje tjera në rast nevoje. Ne jemi në dispozicionin tuaj 24/7 çdo ditë, në të […]

Këshilla dhe Udhëzime se si të veproni më rastin e humbjes së familjarit tuaj!

Këshilla dhe Udhëzime se si te veproni ne rastin e vdekjes se antarit te familjes! Telefononi patjeter kompaninë tonë që më lehtësi të zgjidhni çështjet së si të veprohet lidhur me dokumentacionin, pergatitjen e formaliteteve dhe procedurat që nevoiten për transportin e kufomes deri tek vendlindja e të ndjerit. Këshillimet mundë bëhen përmes Telefonit, me Shkrim apo personalisht të vini […]